Van Hotmail naar Outlook

Ik werd vandaag aangenaam verrast toen ik mijn hotmail account wilde controleren op nieuwe berichten.Ik kwam terecht in de preview van Outlook.com waar ik werd verwelkomd met een nieuwe frisse interface en nieuwe mogelijkheden. Naast de vernieuwde interface die gebaseerd is op de Metro interface van Windows 8 en Windows Phone is er een sterke integratie met Windows 8 en de aankomende Office 2013. In de nabije toekomst staat ook een integratie met Skype op het programma.

Nu al is Outlook.com gekoppeld aan Facebook, Twitter, LinkedIn en Google waardoor je in de People Hub direct op de hoogte wordt gehouden van meldingen van vrienden of zakelijke contacten.

Uiteraard is ook SkyDrive weer beschikbaar binnen Outlook.com. Voor nieuwe gebruikers met 7GB aan opslag. Heb je al langer SkyDrive dan heb je enige tijd geleden de keus gehad voor 25GB. Kijk daarbij ook eens naar de gratis apps voor windows, Windows Phone, iPad of Mac om bestanden synchroon te houden met SkyDrive.

Prettig detail: In de voorkeuren van jouw account kun je aangeven dat je geen reclame wilt zien. Kijk, daar houd ik van….zelf kunnen kiezen. Ik ga Outlook.com zeker meer gebruiken dan mijn Gmail account.

Uiteraard heb ik natuurlijk snel mijn eerste Outlook.com account aangemaakt.

 

Wat vind jij van de nieuwe Outlook.com? Laat het me weten door hieronder een berichtje te plaatsen. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar mijn nagelnieuwe e-mail adres: jan punt vanbaalen at Outlook punt com 😉

Over Jan van Baalen

Sinds 1999 gedreven om de bedrijfsprocessen van onze klanten, in de bouw en de industrie te verbeteren door de inzet van moderne technologie. Met als doel dat onze klanten aantoonbaar betere resultaten maken, flexibel zijn en goed samenwerken.

Leave a Reply